Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
claudiownkd

Jeg Har Tapt Mitt Hjerte Til Deg, Men Det Vet Du Ikke.

Min hevn, del 1

Fastspent, og klar til i morgen.Meget full.

Jeg var lettere irritert da jeg gikk gatelangs ute i det kalde og vate varet. Etterpa snudde jeg henne rundt pa magen slik at jeg kunne feste resten av festeanordningen pa jakken. Naken, og hadde ikke merket noe sarlig til denne avkledningsscenen. "Na gjor du det javli enkelt for meg." gliste jeg da jeg la henne forsiktig i sengen.

En kort fantasi


Stringen plager han, den blir revet av sammen med strompene. de star der helt
nakne, og sarbare. han blir dyttet tilbake i sofaen, hun setter seg pa nytt
skrevs over han, de er solgt!
Hun tar tak og drar av han genseren, hmm. lar hendene gli nedover den
velstelte, harde men allikevel myke overkroppen hans. Blusen faller pa golvet,
han kysser henne varsomt pa brystene, hendene glir langs rygge, finner bh -
hektene og apner den, tar den av. Han tar pa nytt brystene i hendene, klemmer,
kysser og slikker.. Griper rundt brystene, klemmer, tar
tak i skuldrene og drar blusen og bh stroppene ned. Legger henne forsiktig pa sengen. han legger seg over henne, pa nytt
trenger han seg inn,
Na har han full kontroll, han bestemmer alt. forst rolig og bestemt, sa..
Hun setter seg forsiktig over penisen, lar en gli sakte inn..
Hun kan kjenne den varme saden spre seg, bestemt pa hvor den skal. varmen blir
sterkere, han beveger seg i sma korte bevegelser, for hun ruller han over pa
ryggen, hun setter seg over han, og fullforer etter donningene.....
hardere, ukontrollert . rytmen er ujevn, han kommer...

Julenissen i NorgeJeg har en drom etter a ha jobbet med deg denne sesongen. Sa skulle du spredt bena mine fra hverandre for sa a la den sikkert deilige tunga di, finne veien fram til startknappen min....sa skulle du ha slikket meg som bare faen.Deretter skulle du ha sluppet meg los og latt meg overta.Jeg skulle onanert mens du tok meg forfra og da hadde vi ha kommet i en deilig kjempe orgasme, sa vi sa stjerner og maner i flere dager etterpa, det er jeg sikker pa. Du skulle rakline med meg og samtidig tatt et lett kveletak pa meg. Du skulle pent bli liggende pa anvist plass...ellers blir det ris pa rompa!!! Og jeg er sikker pa at du er best pa det.Jeg kan aldri glemme et sa pent ansikt. Jeg har tapt mitt hjerte til deg, men det vet du ikke.

Pa stranda

Han stryker henne pa magen, sa mellom brystene, opp mot halsen hennes. Tankene er langt borte, men hun smiler og hilser pa de fa menneskene hun moter, ler av hundene som loper lose og leker seg i smabolgene. Hun er mer bestemt na, skyver seg mot ham. Hun forer fingrene opp til munnen og slikker dem. Å. Hun ser opp pa fargespillet pa himmelen.
-Jeg syntes jeg sa deg slikke noen sardeles vate fingre isted... Om en time har sola gatt ned i havet. Åpner oynene savidt og beveger de omkring. Hun lar seg bli holdt oppe av de sterke armene og slar begge armene om ham, lar den ene stryke over ryggen hans og den andre gjennom haret.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl