Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
claudiownkd

Herreguud Sa Flink Han Er!!

Om a kjope sex av sin elskede

Hun trekker meg etter seg mot trappen.

Det lyder fottrinn i trappa.
Sa lukker hun oynene og larene hennes glir fra hverandre igjen. Jeg ser pa alt hun gjor,
men uten a ta pa henne, for jeg vil at hun skal fortsette med dette.
Hun nyter viner, spiser noen druer og lener seg tilbake. Hun stryker en hand over det
ene brystet, videre nedover langs siden og utover pa laret. Hun har sminket seg og er riktig lekker. Sa trekker jeg av henne kjolen – hud mot hud er
deilig.

Etter at hun har fatt kommet seg, tar jeg handen hennes og tar henne med ut pa stuegulvet.

Seinvakt

Buksa ligger i en hau rundt anklene, bokseren er fortsatt pa. Herreguud sa flink han er!! Han skjonner tegninga, "tror nok det er best at vi kler pa oss og drar oss hjem" jeg nikker og er ikke sa sarlig glad for det.

Vi kommer inn, stenger doren og han drar av meg toppen, hvisker meg i oret: "du er bare sa utrolig deilig, du skulle bare visst hvor lenge jeg har lengtet etter a dra av deg toppen, fa se de runde gode brystene dine og smake pa deg!" Den banker nesten imot meg, stryker fingrene over for jeg tar tak i bokseren og drar den ned.

Na er det hans tur, strekker meg sa langt jeg klarer og drar av han t-skjorten, stryker hendene mine over den solbrune brystkassa! Det ma jo sies at spenningen har ligget i luften siden han begynte, og at vi har hatt god kontakt bade privat og pa jobb..Men jeg kan se at han er diger! Jeg kommer med et stonn og han lofter meg oppa bordet og drar ned bh`en min og omslutter brystvortene mine med munnen. han sirkler rundt med tungen, for han drar den nedover magen min og stopper opp ved bukselinningen.

spenningen og lysten var i alle fall til a ta pa!Fortsetter til jeg rister pa bordet og musklene strammer seg rundt fingrene hans.

Det nye aret skal innvies med nytelse!

Jaja… det far vel bli ved tanken, at jeg kanskje har flask og finner noen som kan gi meg litt nytelse i kveld/natt. Vi gikk ut, og ventet pa de manglende venne ute, jeg var litt energisk, og matte ga meg en tur, sann at jeg fikk ut litt energi. Men hun stoppet ikke nar jeg kom, jeg viste ikke hvor jeg skulle gjore av meg, og hun fortsatte like intenst med fingrene og tungen, jeg holdt pa a eksplodere, jeg vred meg rundt i sengen, jeg greide ikke ligge stille, det var sa deilig. Desember, og venninne gjengen og jeg skal pa byen a feire det nye aret. Vi shottet det vi fikk, men vi folte oss helt flotte, sa dro jeg de med pa danse gulvet, og da kjente vi det alle sammen.

Hun bare lekte med meg. For hun fortsatte nedover igjen, men pa den andre siden denne gangen.

Naboen

Sa jeg roet meg ned og dusjet ferdig. Han hadde ogsa glattbarbert seg i dag og det var ingenting som kunne ta oppmerksomheten min vekk fra den store kate staken hans. Jeg okte tempoet og jeg elsket folelsen av den store harde kuken hans inni meg. Jeg kledde pa meg den nye trange dongeribuksen min og en hvit topp som akkuratt viste frem sprettrumpen. Ja, stort er stikkordet her. Kunne jeg faktisk gjore det fantasien fortalte meg? Jeg fikset haret mitt og lot krollene hene langt nedover ryggen.
Han stonnet igjen og sa at han var veldig kat pa meg. Dette skulle vi definitivt gjore igjen!

Godsug pa kuken

spor jeg. Hele kroppen rister i orgasmespasmer og orgasmens rykninger vil ingen ende ta. "NEI" sier jeg og du ser dumt pa meg. Jeg bruker musklene i fitta til a melke kuken din mens vi presser oss mot hverandre. Men det gjor ikke noe, for det skal ikke mange sekundene til for blir jeg klar igjen.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl